Kompressorer til åndedrætsluft

Bliv ordentligt forberedt til oplevelserne under overfladen med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

B-Blending Nitrox system, 260-450 l/min

Blending Nitrox – Trygt og sikkert

B-Blending nitrox systemet kan kombineres med kompressorer fra Nitrox serien, og derved generere nitrox med et blandingsforhold op til 40% oxygen, og samtidig til en overkommelig pris. Der har i udviklingen af B-Blending systemet været fokus på høj sikkerhed.

En kombination af mekaniske og elektroniske sikkerhedsmekanismer sikrer, at oxygen blandingen opnår den præcis indstillede værdi, uanset eksterne faktorer.

B-Blending systemet er fleksibelt, og kan både leveres som en enhed integreret i kompressoren eller som ekstern vægmontering.

Systemet er specielt velegnet til dykkercentre, som er på udkig efter en enkel, men sikker løsning til at generere nitrox.

Hvordan B-Blending virker:

  1. Gennem luftfilteret trækkes den omgivende luft ind og føres gennem et partikelfilter til forrensning, inden det føres ind i blandingskammeret.
  2. Den rene oxygen i åndedrætsluften føres ind i blandingskammeret gennem en ekstern iltflaske. Mængderne styres ved hjælp af en ventil.
  3. I blandingskammeret kombineres den forrensede omgivende luft og oxygen i et blandingsforhold, som tidligere er angivet af operatøren. Interiøret i blandingskanalen er designet til at sikre en homogen blanding.
  4. En sensor, ved midtpunktet af blandingskammeret, måler oxygenindholdet af nitroxblandingen og sender feedback til styreenheden.
  5. B-CONTROL II kompressorkontrol er kontrolcenteret for B-Blending systemet. Den overvåger oxygenindholdet af nitroxblandingen i realtid og regulerer det via en ventil. BAUER nitrox kompressoren slukker straks, hvis der konstateres en afvigelse fra indstillingen.
  6. Nitroxblandingen komprimeres nu til sidste tryk ved hjælp af BAUER Nitrox kompressoren.

B-BLENDING

Nitrox kompressor leveringshastighed1

B-BLENDING mixer panel

HØJTRYKS MODUL

l/min

Cfm Vægt [kg]

Dimensioner [cm]

260

9.2 19 16 x 40 x 62

MV260-OX

320

11.5 19 16 x 40 x 62

MARINER-OX-320-E

320

11.5 19 16 x 40 x 62

MV320-OX

450

16 19 16 x 40 x 62

V450-OX

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

2For Super-Silent version forøges vægten med 50kg.

 

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en B-Blending Nitrox system, 260-450 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.