Kompressorer til åndedrætsluft

Bliv ordentligt forberedt til oplevelserne under overfladen med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

Poseidon Edition PE-HE, 250-300 l/min

Poseidon Edition PE-HE kompressorens vandrette design betyder, at installationen er meget pladsbesparende.

Poseidon Editions PE-HE 250/300 horisontale modeller er langt de mest kompakte luftkompressorer til højtryks vejrtrækning i deres klasse.
På grund af den pladsbesparende placering af blok og motor, kræver PE-HE kompressoren et minimum af gulvplads, selvom at det er en meget kræftfuld kompressor.

Standardversionen af kompressoren leveres med automatisk kondensdræn samt auto/start stop.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på PE-HE kompressoren.

IK 120 kompressorblok

Denne BAUER IK 120-serie er en kompressorblok, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer.

Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

P31 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P31 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Kompressorkontrol

Den elektriske styring, med ekstra overvågningselektronik gør, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er opnået i systemet. Desuden måler den driftstimer og olietryk, samt vises den aktuelle driftstilstand.

 

 

Automatisk kondensdræn inkl. sluttryksnedlukning og kontrol, i overensstemmelse med den Europæiske CE standard

Det automatiske kondensdræn styres via det elektroniske kontrolsystem. Det producerede kondens opsamles i en beholder, for nemt at kunne bortanskaffe det, på en miljøvenlig måde.

 

Motor vippeophæng

Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-HE kompressoren.

B-TIMER filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

SECURUS giver en advarsel kort tid før filteret er mættet, dette sker ved hjælp af et gult blinkende lys. Når filteret er fuldt mættet, giver SECURUS en advarsel ved hjælp af en rød kontrol lampe, hvorefter kompressoren lukker ned.

Kompressoren kan ikke opstartes igen, før der er installeret et nyt filter. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde eller kalibrere SECURUS i mellem hver filterskift. SECURUS kan anvendes på alle BAUER P-serie filtersystemer, eksempelvis P41 og P42. SECURUS kan anvendes på alle E-motordrevne kompressorer, samt alle benzin- og diesel motordrevne kompressorer.

P42 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P42 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

 

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften (CO2 scrubber system)

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

2x fyldeudtag med slangetilslutning

De 2 fyldeudtag består af to fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og fyldeventil med et sluttryksmanometer, for enten 200 eller 300 bars fyldetryk. Sluttryksmanometeret gør det nemt at aflæse fyldetrykket. Manometeret er beskyttet af en gummikappe

4x fyldeudtag med slangetilslutning

De 4 fyldeudtag består fire fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og fyldeventil med et sluttryksmanometer, for enten 200 eller 300 bars fyldetryk. Sluttryksmanometeret gør det nemt at aflæse fyldetrykket. Manometeret er beskyttet af en gummikappe.

4x fyldeudtag med direkte kobling (uden fyldeslanger)

Fyldeventiler med direkte kobling og med en fyldeventil til 200 og/eller 300 bars fyldetryk.  Det integrerede sluttryksmanometer gør det nemt at aflæse fyldetrykket. Manometeret er beskyttet af en gummikappe.

Eksterne fyldepaneler

Alt efter behov, kan de eksterne fyldepaneler blive leveret med fyldeslanger og vippeventiler, med eksempelvis 4, 6 eller 10 fyldeudtag. Det er muligt at få et rustfristål design.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 690 volt ved 50/60 Hz.

PE 250-HE

PE-HE højtrykskompressor, op til 350bar, 150-320 l/min, højtrykskompressor til komprimeret- og åndedrætsluft.

Type Liter i minuttet1 Antal trin Hastighed Motoreffekt

Dimensioner

L x B x H

l/min M3/h Cfm Rmp kW
PE 250-HE 250 15 9 3 1450 5.5 110 x 69 x 99
PE 300-HE 300 18 11 3 900 7.5 110 x 69 x 99

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Poseidon Edition PE-HE, 250-300 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.