Kompressorer til åndedrætsluft

Bliv ordentligt forberedt til oplevelserne under overfladen med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

Poseidon Edition PE-TE, 200-300 l/min

Kompressoren er transportabel, hvilket gør den ideel til mobile anvendelser.

PE-200 / 250 / 300 TE kompressormodellerne tilbyder en kombination af den optimale pris og de optimale ydelsesforhold. På grund af kompressorernes kompakte konstruktion, er de lette at transportere og at læsse i diverse køretøjer.
Kompressorens oliepumpe kan tåle krængninger på helt op til 15 º, hvilket gør disse kompressorer særligt velegnede til brug om bord på skibe.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på PE-TE kompressoren.

IK 120 kompressorblok

Denne BAUER IK 120-serie er en kompressorblok, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer.

Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

P21 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P21 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-TE kompressoren.

Automatisk kondensdræn inkl. sluttryksnedlukning og kontrol, i overensstemmelse med den Europæiske CE standard

Det automatiske kondensdræn styres via det elektroniske kontrolsystem. Det producerede kondens opsamles i en beholder, for nemt at kunne bortanskaffe det, på en miljøvenlig måde.

 

Motorafbryder

Motor afbryder med tilslutningskabel og CEE stik.

P31 filtersystem

Opgradering er kun muligt for PE 250 og PE 300 -TE

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p31 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

P42 filtersystem

Opgradering er kun muligt for PE 300-TE

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P42 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

B-TIMER filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

SECURUS giver en advarsel kort tid før filteret er mættet, dette sker ved hjælp af et gult blinkende lys. Når filteret er fuldt mættet, giver SECURUS en advarsel ved hjælp af en rød kontrol lampe, hvorefter kompressoren lukker ned.

Kompressoren kan ikke opstartes igen, før der er installeret et nyt filter. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde eller kalibrere SECURUS i mellem hver filterskift. SECURUS kan anvendes på alle BAUER P-serie filtersystemer, eksempelvis P41 og P42. SECURUS kan anvendes på alle E-motordrevne kompressorer, samt alle benzin- og diesel motordrevne kompressorer.

Switch-over device PN 300/200 bar (ikke for P31)

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning.

For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

Supplerende fyldehåndtag PN 200 eller PN 300 bar

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Poseidon Edition PE-TE

PE-TE højtrykskompressor serie, op til 330 bar, 200 – 300 l/min, højtrykskompressor til komprimeret- og åndedrætsluft.

Type

Liter i minuttet1 Drive Filter system Netto vægt

Dimensioner

L x B x H

l/min

Motor KW ca. vægt

Mål

PE 200- TE

200 Three-phase motor, 400 V, 50 Hz ² 4.0 P 21 120

110 x 50 x 57

PE 250-TE

250 Three-phase motor, 400 V, 50 Hz ² 5.5 P 21 130

110 x 50 x 57

PE 300-TE

300 Three-phase motor, 400 V, 50 Hz ² 7.5 P 21 140

100 x 50 x 57

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

2 Der er mulighed for anden volt/frekvens

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Poseidon Edition PE-TE, 200-300 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.