Kompressorer til åndedrætsluft

Bliv ordentligt forberedt til oplevelserne under overfladen med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

Poseidon Edition PE-VE, 300-850 l/min

Den nye generation af PE-VE kompressorer udmærker sig gennem sin høje levering på op til 850 l / min, og kompressoren er dermed skræddersyet til åndedrætsværn og til de høje krav dykning stiller til kompressorer.

Den nye kompressorstyring tilbyder hurtig og nem adgang til alle kompressorens vigtige funktioner.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på PE-VE kompressoren.

IK 120/IK 12.14 kompressorblok

BAUER kompressorblokkene IK 120 og IK 12.14 anvendes til åndedræts- og industrielle enheder. Deres holdbarhed, design, pålidelighed og høje kvalitet danner en fejlfri drift af kompressoren.

Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

IK 150/180 kompressor blok

Kompressortrinene, der er placeret på siderne af kompressorblokken, er nøglen til en optimal jævn drift og høj effektivitet.

De fritstående cylindere er nemme at få adgang til og vedligeholde. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

P42 filtersystem for PE 300, 400 og 550

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P42 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

 

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

P61 filtersystem for PE 700 and PE 850

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P61 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

 

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner.

Interaktion mellem brugeren og B-CONTROL er brugervenlig og logisk. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog.

Eksempler på funktionaliteter:

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring
  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan
  • Logbog til at overvåge diverse hændelser
    Informationer vedrørende næste service af kompressoren
  • Temperaturovervågning
  • Olietryksovervågning
  • CAN bus er inkluderet (for internt brug)
  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m.
  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

Motor vippeophæng

Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

 

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-VE kompressoren.

Super Silent Version

Super silent kompressoren har sin fordel ved at dæmpe støjen markant. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet. Desuden har den en optimeret køleluft.

B-SECURUS filterovervågning – er et tilbehør til din sikkerhed!
B-SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.
B-SECURUS giver en advarsel kort tid før filteret er mættet, dette sker ved hjælp af et gult blinkende lys. Når filteret er fuldt mættet, giver B-SECURUS en advarsel ved hjælp af en rød kontrol lampe, hvorefter kompressoren lukker ned.
Kompressoren kan ikke opstartes igen, før der er installeret et nyt filter. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde eller kalibrere B-SECURUS imellem hver filterskift. B-SECURUS kan anvendes på P41, P42, P61 og P81 filstersystemer.

Filling device 4 × 200 bar

Fyldeenheden består af 4 fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og en fyldeventil (vippeventil) for hver 200 bar. Det integrerede sluttryksmanometer gør det nemt at aflæse fyldetrykket.

Filling device 4 × 300 bar

Fyldeenheden består af 4 fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og en fyldeventil (vippeventil) for hver 300 bar. Det integrerede sluttryksmanometer gør det nemt at aflæse fyldetrykket.

 

B-KOOL køletørrer

I miljøer hvor omgivelsestemperaturen er særdeles høj, kan en B-KOOL køletørrer forhøje filter-levetiden markant. Du kan derfor drage fordel af et meget lavere filter-forbrug og meget længere driftstid.

Automatisk omskifterfunktion

Den automatiske omskifterfunktion muliggøre, at dykker- og røgdykkerflasker hurtigt bliver fyldt og samtidig parallelt med banksystemet og via kompressoren. Den understøtter derved en fuldautomatisk omskiftning mellem højtryksbank og kompressorenheden.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften (CO2 scrubber system)

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

Eksterne fyldepaneler

Alt efter behov kan fyldepanelerne blive leveret med fyldeslanger og vippeventiler, med eksempelvis 4, 6 eller 10 fyldeudtag. Det er muligt at få et rustfristål design.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Poseidon Edition PE-VE

PE-VE åndedrætskompressor, op til 420bar, 300-850 l/min, højtrykskompressor til komprimeret- og åndedragsluft.

Type

Fyldehastighed Antal trin Hastighed Moter ydelse

Dimensioner

L x B x H

l/min

m3 cfm   rpm kW

cm

PE 300-VE

300 18 11 3 1800

7.5

 

 

 

114 x 83 x152

 

PE 400-VE

400 24 14 4 1800

11

PE 550-VE

550 33 20 4 1230

11

PE 700-VE

700 42 25 4 1400

15

PE 850-VE

850 51 30 4 1800

18.5

PE 320-VE-420

320 19 11.5 4 1450

7.5

PE 500-VE-420

500 30 18 4 1170

11

PE600-VE-420

560 33.6 19.8 4 1490

15

 

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Poseidon Edition PE-VE, 300-850 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.