Industrikompressorer

Sørg for at være ordentlig forberedt med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

Ekstern display – kompressorkontrol

Den nye eksterne skærm tilbyder en tiltalende og praktisk løsning som fjernbetjening til styring af kompressoren. Dette skyldes, at kompressorenheden ofte er fysisk adskilt fra fyldeenhederne, som kan være placeret i et andet område.

Dette eksterne display gør det muligt at betjene kompressoren eksternt, selv på tværs af store afstande. Kompressoren kan eksempelvis opstilles i en anden bygning, og det eksterne display kan eksempelvis være installeret tæt på operatøren i et kontrolrum, i en dykkerbutiks kundeområde eller i et kompressorrum til brand og redning.

Det kompakte metalhus har et vægmonteret design, og indeholder en B-CONTROL MICRO eller B-CONTROL II kontrolenhed. De har et bredt udvalg af funktioner. Alle relevante systemoplysninger kan hentes via det eksterne display. Denne kompressorkontrol kan indstilles til mage forskellige sprog, herunder dansk.

Skærmen kan kombineres med Bauer kompressorer, som er konstrueret efter maj 2014, og som er udstyret med en B-CONTROL MICRO eller B-CONTROL II.

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Ekstern display – kompressorkontrol kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.