Industrikompressorer

Sørg for at være ordentlig forberedt med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

GB-serie, vandkølet kompressor

Den vandkølede og gastætte højtrykskompressor i G-serien, er den moderne industrikompressor til helium, argon og andre ædelgasser. Den er holdbar, har lav vedligeholdelse, pålidelig og den er perfekt, hvis der ønskes en kontinuerlig drift til industrielle formål i mange år.

Genanvendelse af blowby og tabt gas fra det automatiske kondensdræn kombineret med effektiv indkapsling af sikkerhedsventilerne gør, at kompressoren effektivt minimerer gastab. Kompressoren har et lavt olieforbrug, og forlænget ventil levetid. Derudover har den et reduceret støjniveau sammenlignet med luftkølet kompressorer.

I overensstemmelse med dine egne individuelle behov og industrielle krav kan vi også tilbyde dig skræddersyede systemløsninger – ring for at høre nærmere.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på GB-23 kompressoren.

B-CONTROL II  kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.

Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Helium konfiguration

De tunge kompressorenheder til helium er kendetegnet ved et minimum af gastab. Dette opnås ved at installere et lukket kølevæskekredsløb, hvor gas fra krumtaphusets udluftning, kondensdrænventilerne og sikkerhedsventilerne ledes ind i indsugningsområdet.

Kompressorblokken er specielt designet til helium og argon, så det er muligt at opnå de bedste effektivitetshastigheder.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til GB-23 kompressoren.

Eksplosionsbeskyttelse

Kompressoren kan leveres med eksplosionsbeskyttelse, hvilket er i overensstemmelse med ATEX-direktiver.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin.

Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Separat indsugnings- og kondenstank

Enheder kan forsynes med separate indsugnings- og kondensbeholdere. I gastætte kompressorer føres gassen, der frigives med kondensen, ind i kondensbeholderen for efterfølgende at sende det ind i indsugningsbufferbeholderen (og dermed kompressoren).

Dette er en effektiv måde at undgå trykstigning i indsugningsområdet. Selv i tomgang er systemet konstant under tryk, og forhindrer gastab eller luft fra den ydre atmosfære.

Behandlingssystem (adsorptionstørrer)

Dette adsorptionstørrersystem til højtryksluft og gasser reducerer indhold som fugt, olie og partikler til et tilladt niveau.

Vi er i stand til at give dig en række behandlingssystemer, der er skræddersyet præcist til dine behov, og som samtidig opfylder kravene til ISO 8573-1 og DIN EN 12021 eller den europæiske farmekopé.

Flaskebanksystem

Modulære højtryksflaskebankssystemer fra Bauer er den ideelle måde at udvide et kompressorssystem på.

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen

GB-serie, vandkølet kompressorer, 90-230 bar, helium

Type Fyldehastighed1 Indsugningstryk Driftstryk2 Antal trin Hastighed Motorydelse Strømforbrug Nettovægt
  l/min M3/h cfm mBarg Bar psig rpm kW kW Kg Ibs
90 – 230 bar lodret
GB 23.2-22 740 44 26 atm. 230 3350 4 1140 22 20 1150 2500
GB 23.2-30 920 55 32 atm. 230 3350 4 1420 30 26 1150 2500

GB-series, vand kølet kompressorer, 90-230 bar, Argon

Type

Fyldehastighed1 Indsugningstryk Driftstryk2 Antal trin Hastighed Motorydelse Strømforbrug

Nettovægt

 

l/min M3/h cfm mBarg Bar psig rpm kW kW Kg

Ibs

90 – 230 bar lodret

GB 23.2-22

870 52 30 atm. 230 3350 4 1140 22 21 1150

2500

GB 23.2-30 1100 66 39 atm. 230 3350 4 1420 30 27 1150

2500

1 Fri liter luft i minuttet i henhold til ISO 1217, strømforbrug på maksimum sluttryk under visse forhold. Andre omgivelsesforhold resulterer i forskellige præsentationsdata. Værdier gyldige for 50 Hz.

2 Max. driftstryk = max. sikkerhedsventilstryk: reduceret frakoblingstryk.

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en GB-serie, vandkølet kompressor kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.