Industrikompressorer

Sørg for at være ordentlig forberedt med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

GIB 23 luftkølet, mediumtryksbooster

Disse luftkølede boosterkompressorer i GIP-serien er kendetegnet ved deres krumtaphus, som kan klare et tryk på op til 16 bar. De er udstyret med et kraftigt kølesystem. Desuden har kompressorerne lave vedligeholdelsesomkostninger, og kan anvendes til komprimering af både luft, nitrogen, helium og argon.

Det er muligt at skræddersy kompressorerne til netop dine behov.

 

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på GIB 23 boosterkompressor

B-CONTROL II  kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Luftkøling

Luftkøling er en del af ekstern køling. Den udleder direkte kompressorvarmen fra alle steder, hvor varme er kritisk.

Luftkølede kompressorer er ideelle til mobile og stationære enheder. Takket være den effektive dimensionering af luftkøleudstyr er vi i stand til at tilbyde luftkølede kompressorenheder med værdier på op til 110 kW.

Konfiguration

Den luftkølede serie er kendetegnet ved sit krumtaphus, som er trykbestandig op til 16 bar. Dette muliggør kompression til det krævede endelige tryk, uden tab.

Samtidig minimeres urenheder i procesgassen. Kileremsløsninger er tilgængelig i horisontal og vertikal format.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til GIB 23 boosterkompressor

Eksplosionsbeskyttelse

Kompressoren kan leveres med eksplosionsbeskyttelse, hvilket er i overensstemmelse med ATEX-direktiver.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin.

Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Indsugningstryk-reduktion

Dette sikrer, at kompressoren modtager gassen ved et passende tryk. Niveauet justeres i overensstemmelse med det gældende gastryk og indsugningstryk. Integrerede sikkerhedsventiler og trykovervågning sikrer effektivt, at indsugningstrykket ikke falder under eller over det tilladte niveau.

Indsugningsbuffer

For effektivt at forhindre pulseringer i indsugningen på kompressoren, er der installeret en indsugningsbufferbeholder mellem kompressoren og gasforsyning.

60 L kondensopsamlingssytem

Dette system muliggør et centralt opsamlingspunkt af den kondens (mix af oile og vand), som bliver produceret under komprimeringsprocessen inde i kompressoren. Systemet er udstyret med en integreret føler, som måler niveauet af kondens i beholderen.

En kombineret lyddæmper og filter forhindrer forurening forårsaget af støj eller lugt.

Separat indsugnings- og kondenstank

Enheder kan forsynes med separate indsugnings- og kondensbeholdere. I gastætte kompressorer føres gassen, der frigives med kondensen, ind i kondensbeholderen for efterfølgende at sende det ind i indsugningsbufferbeholderen (og dermed kompressoren).

Dette er en effektiv måde at undgå trykstigning i indsugningsområdet. Selv i tomgang er systemet konstant under tryk, og forhindrer gastab eller luft fra den ydre atmosfære.

Flaskebanksystem

Modulære højtryksflaskebankssystemer fra Bauer er den ideelle måde at udvide et kompressorssystem på.

GIB 23 luftkølet, mediumtryks-booster, 2060 – 6180 l/min, 25-90 bar4

Type

Fyldehastighed1

Indsugningstryk

Nedlukningstryk

Min. / max 2

Antal trin

Hastighed

Motorydelse

Strømforbrug1

Nettovægt

 

l/min

M3/h

cfm

mbarg

Bar

bar

 

rpm

kW

kW

Kg

ibs

 

GIB 23.7-37

2060

124

73

4

25

40

2

1140

37

15

1160

2560

2900

174

102 6

35

60

21

3700

222

131

8

40

80

28

4530

272

160

10

50

80

30

5360

322

189

12

50

80

32

1 Fri liter luft i minuttet i henhold til ISO 1217, strømforbrug på maksimum sluttryk under visse forhold. Andre omgivelsesforhold resulterer i forskellige præsentationsdata. Værdier gyldige for 50 Hz.

2 Nedlukningstryk (sensor indstilling)

3  Egnet til helium under visse betingelser. Kontakt os for mere information. I forhold til start- og sluttryk, skal visse restriktioner overvejes,

4 max. sikkerhedsventilstryk indstilling = max. driftstryk. reduceret frakoblingstryk.  

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en GIB 23 luftkølet, mediumtryksbooster kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.