Industrikompressorer

Sørg for at være ordentlig forberedt med kompressorer fra BAY Kompressor ApS.

GIB-SP-serie, vandkølet kompressor

Vandkølet højtrykskompressor til industrielle formål. Kombinationen af en skruekompressor og højtryksbooster muliggør en høj luftlevering med kompakte dimensioner. Kompressionsprocessen involverer 5 trin, hvilket holder kompressionstemperaturerne på et minimum.

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggøre, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme af kølevandet.

Disse industrielle højtrykskompressorer kræver meget lidt vedligeholdelse og der kan opnå lang levetid på kompressorerne. Samtidig er kompressorernes støjniveau lavere sammenlignet med luftkølede kompressorer.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på GB-SP kompressoren.

B-CONTROL II  kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Skrue-booster koncept

GIB-SP-serien udgør en kompakt og strukturel enhed, som der omfatter en kombination af en skruekompressor og en 4-trins højtryksbooster. Den kontinuerlige aksel giver motoren mulighed for at betjene kileremskompressoren og den direkte koblede booster på samme tid.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.

Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til GB-SP kompressoren.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin.

Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Flaskebanksystem

Modulære højtryksflaskebankssystemer fra Bauer er den ideelle måde at udvide et kompressorssystem på.

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen

GIB-SP serien, vandkølet kompressorer, 90-420 bar

Type Fyldehastighed1 Driftstryk2 Antal trin Hastighed Motorydelse Strømforbrug Nettovægt
  l/min M3/h cfm Bar psig rpm kW kW Kg ibs
GIB 26.12-SP-365 10.400 624 367 365 5300 5 1485 250 213 4400 9700
GIB 26.12-SP-420 10.400 624 367 420 6100 5 1485 250 220 4400 9700

1 Fri liter luft i minuttet i henhold til ISO 1217, strømforbrug på maksimum sluttryk under visse forhold. Andre omgivelsesforhold resulterer i forskellige præsentationsdata. Værdier gyldige for 50 Hz.

2 Max. driftstryk = max. sikkerhedsventilstryk: reduceret frakoblingstryk.

3 Enhederne GIB 26- rangerer fra 60 Hz, hastighed 1785 rpm, FAD ca. 8% langsommere

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en GIB-SP-serie, vandkølet kompressor kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.