Luft til paintball & skydning med en paintball kompressor

Ordentlig forberedt med de bedste paintball kompressorer fra BAY Kompressor ApS

Compact-Line Junior, 100 l/min

Junior er den mest kompakte mobile kompressor til åndeluft. Grundet kompressorens styrke og driftsikkerhed er BAUER JUNIOR blevet en global klassiker.

Junior II tilbyder nu et endnu mere kompakt design og talrige detaljerede forbedringer. BAUER’s patenterede og verdensførende TRIPLEX® filtersystem garanterer samtidig at kompressoren leverer den reneste åndeluft i henhold til DIN EN 12021

Gør du brug af dette tilbud, kan du frit vælge mellem en benzindrevet Junior II kompressor 3x400V,50Hz eller 1x230V,50Hz og en eldrevet Junior II kompressor 3x400V,50Hz eller 1x230V,50Hz

HUSK: Nu med mulighed for AUTO DRAIN (Kondens automatik) & AUTO STOP

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på JUNIOR kompressoren.

JUNIOR II kompressorblok 

Højtrykskompressorblokken er hjertet af Junior kompressoren. Igennem årtier har denne blok vist dens værd, med mere en 100.000 solgte blokke.

Den nemt tilgængelige olie-påfyldningsstuds og olieafløb, gør det meget nemt at skifte olie på kompressoren. Ved hjælp af en en oliepind kan oliestanden let kontrolleres. De lange intervaller imellem olieskift, samt de slidstærke stempelringe nedsætter driftsomkostningerne til et minimum.

 

 

 

P21 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p21 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

 

B-TIMER – filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

 

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

GS mark

Det velkendte GS mærke, som leveres som standard med JUNIOR, sikrer, at kompressoren er blevet testet, og opfylder derfor de strenge krav inden for German Equipment and Product Safety Act. Desuden er det i overensstemmelse med alle DIN standarder.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til JUNIOR kompressoren.

Switch-over device PN 300/200 bar

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning.

For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

Automatisk kondensdræn og autostop

Det automatiske kondensdræn fjerner automatisk vand fra mellemtryks-seperatoren og slutryks-sepetatoren, både under drift og nedluking. Dette gør, at man som bruger ikke længere skal bruge tid på at dræne kondensen manuelt. En anden fordel er, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er nået.

BAUER har stort fokus på sikkerhed, derfor er alle modellerne udstyret med en elektrisk styring, hvilket er i overenstemmelse med DIN EN 60204, samt CE godkendelse.

Rustfri stålramme og bærehåndtag

Det rustfrie stål design giver den bedst mulige beskyttelse mod korrosion ved anvendelse i tropiske områder eller på havet.

Supplerende fyldehåndtag PN 200 eller PN 300 bar

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Trolley

Denne transportvogn for COMPACT-LINE enhederne, er designet til enkel og sikker transport af din kompressor tværs over ethvert terræn. Dette sikres ved de store dæk og den stabile måde, hvorpå kompressoren er fastgjort.

For maksimal fleksibilitet kan du enten lade kompressoren være på vognen, eller løfte den ned for at betjene den. Ved at dreje et håndtag gives der mulighed for at sikre din JUNIOR eller OCEANUS på plads, og derved kan man nemt løfte den ned igen.

Længden af håndtaget kan justeres, samt afmonteres, hvis kompressoren skal transporteres i en bil.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Compact-Line Junior

JUNIOR II højtrykskompressor, 90-330 bar, 100 l/min, højtrykskompressor til komprimeret- og åndedrætsluft.

Type

Liter i minuttet1

Motor type

Netto vægt

Dimensioner

L x B x H

 

l/min

Motor

KW

Ca. vægt

Mål

JuniorII-B 100 Robin/Sabaru 4-stroke petrol engine 4 44

78 x 34 x 42

JuniorII-E

100 Three-phase motor, 400 V, 50 Hz2 2.2 46 66 x 36 x 42

JuniorII-W

100

Alternating current motor 230 V, 50 Hz2

2.2

46

66 x 39 x 42

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

2 Der er mulighed for anden volt/frekvens

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Compact-Line Junior, 100 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.