Luft til paintball & skydning med en paintball kompressor

Ordentlig forberedt med de bedste paintball kompressorer fra BAY Kompressor ApS

Compact-Line Oceanus, 140 l/min

POWER PACK er for den professionelle dykker, der har brug for en kompressor, der garanterer en stor kapacitet. OCEANUS er designet til at fylde flasker på dykkerbåde og på ekspeditioner. Brugen af rustfrit stål og kevlar i kompressorens ramm og i fyldeudstyret, sikrer en ekstrem modstandsdygtighed overfor korrosion. OCEANUS design gør den til en let og kompakte enhed, der er bærbar for en enkelt person. Det patenterede TRIPLEX® filtersystem garanterer samtidig at kompressoren leverer den reneste åndeluft i henhold til DIN EN 12021.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på OCEANUS kompressoren.

OCEANUS kompressorblok

Det integrerede lavtryks oliesmøresystem, øger levetiden for alle bevægelige dele på kompressorblokken.

Den korrekte mængde olie bliver tilføjet til de forskellige kompressor trin. Oliestanden kontrolleres nemt ved hjælp af oliepinden.

Den specielle cylinder, og de slidstærke stempelringe i sidste trin, minimerer driftsomkostningerne. Kompressoren kan køre på hældende overflader op til 30° (op til 20° for benzin-motorer).

P21 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p21 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

B-TIMER filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

 

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Rustfri stålramme og bærehåndtag

Det rustfrie stål design giver den bedst mulige beskyttelse mod korrosion ved anvendelse i tropiske områder eller på havet.

GS mark

Det velkendte GS mærke, som leveres som standard med OCEANUS, sikrer, at kompressoren er blevet testet, og opfylder derfor de strenge krav inden for German Equipment and Product Safety Act. Desuden er det i overensstemmelse med alle DIN standarder.

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til OCEANUS kompressoren.

Switch-over device PN 300/200 bar

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning.

For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

Automatisk kondensdræn og autostop

Det automatiske kondensdræn fjerner automatisk vand fra mellemtryks-seperatoren og slutryks-sepetatoren, både under drift og nedluking. Dette gør, at man som bruger ikke længere skal bruge tid på at dræne kondensen manuelt. En anden fordel er, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er nået.

BAUER har stort fokus på sikkerhed, derfor er alle modellerne udstyret med en elektrisk styring, hvilket er i overenstemmelse med DIN EN 60204, samt CE godkendelse.

 

Supplerende fyldehåndtag PN 200 eller PN 300 bar

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Trolley

Denne transportvogn for COMPACT-LINE enhederne, er designet til enkel og sikker transport af din kompressor tværs over ethvert terræn. Dette sikres ved de store dæk og den stabile måde, hvorpå kompressoren er fastgjort.

For maksimal fleksibilitet kan du enten lade kompressoren være på vognen, eller løfte den ned for at betjene den. Ved at dreje et håndtag gives der mulighed for at sikre din JUNIOR eller OCEANUS på plads, og derved kan man nemt løfte den ned igen.

Længden af håndtaget kan justeres, samt afmonteres, hvis kompressoren skal transporteres i en bil.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Compact-Line Oceanus

OCEANUS højtrykskompressor, 90-330 bar, 100-140 l/min, højtrykskompressor til komprimeret- og åndedrætsluft.

Type Liter i minuttet1 Motor type Netto vægt

Dimensioner

L x B x H

l/min Motor KW ca. vægt Mål
OCEANUS-B 140 Robin/Subaru 4-stroke petrol engine 5 47 79 x 35 x 42
OCEANUS-E 140 Three-phase motor, 400 V, 50 Hz ² 3 52 66 x 40 x 42
OCEANUS-W 140 Alternating current motor 230 V, 50 Hz ² 3 52 66 x 40 x 42

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

2 Der er mulighed for anden volt/frekvens

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Compact-Line Oceanus, 140 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.