Luft til paintball & skydning med en paintball kompressor

Ordentlig forberedt med de bedste paintball kompressorer fra BAY Kompressor ApS

Poseidon Edition PE-MVE, 250-300 l/min

Den nye generation af PE/MVE kompressorer udmærker sig gennem sin høje levering på op til 300 l / min, og kompressoren er dermed skræddersyet til åndedrætsværn og til de høje krav dykning stiller til kompressorer.

For flere informationer, omkring denne nye model ved at hente brochuren.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på PE-MVE kompressoren.

IK 120 kompressorblok

Denne BAUER IK 120-serie er en kompressorblok, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer.

Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

Super-Silent version

Super-silent kappen er installeret som standard på kompressoren, og imponerer med sit lave støjniveau. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet. Der er ydermere mulighed for fleksibel installation.

P31 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p31 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

1 Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Kompressorkontrol

Den elektriske styring, med ekstra overvågningselektronik gør, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er opnået i systemet. Desuden måler den driftstimer og olietryk, samt vises den aktuelle driftstilstand.

 

Automatisk kondensdræn inkl. sluttryksnedlukning og kontrol, i overensstemmelse med den Europæiske CE standard

Det automatiske kondensdræn styres via det elektroniske kontrolsystem. Det producerede kondens opsamles i en beholder, for nemt at kunne bortskaffe det, på en miljøvenlig måde.

 

 

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Motor rocker

Integrationen af en motor rocker betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

 

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-MVE kompressoren.

B-TIMER filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

SECURUS giver en advarsel kort tid før filteret er mættet, dette sker ved hjælp af et gult blinkende lys. Når filteret er fuldt mættet, giver SECURUS en advarsel ved hjælp af en rød kontrol lampe, hvorefter kompressoren lukker ned.

Kompressoren kan ikke opstartes igen, før der er installeret et nyt filter. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde eller kalibrere SECURUS i mellem hver filterskift. SECURUS kan anvendes på alle BAUER P-serie filtersystemer, eksempelvis P41 og P42. SECURUS kan anvendes på alle E-motordrevne kompressorer, samt alle benzin- og diesel motordrevne kompressorer.

Switch-over device PN 300/200 bar

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning.

For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

P42 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P42 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

 

Fuldautomatisk kompressorstyring.

Kompressorstyringen fås også i en fuldautomatisk version. Kompressoren lukker både ned automatisk når det ønskede tryk er nået, samt genstarter sig selv, når trykket falder under et specificeret minimumsværdi.

Mellemtryksmanometer sæt

Manometeret viser driftstryk på de enkelte kompressortrin. Denne information om trykket anvendes til at kontrollere de tilsvarende trins ventiler, hvilket gør, at der kan hurtigt kan opdages potentielle fejl. Mellemtryksmanometeret installeres i kompressorhuset.

 

 

Automatisk omskifterfunktion

Den automatiske omskifterfunktion muliggøre, at dykker- og røgdykkerflasker hurtigt bliver fyldt og samtidig parallelt med banksystemet og via kompressoren. Den understøtter derved en fuldautomatisk omskiftning mellem højtryksbank og kompressorenheden.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften (CO2 scrubber system)

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

Eksterne fyldepaneler

Alt efter behov kan fyldepanelerne blive leveret med fyldeslanger og vippeventiler, med eksempelvis 4, 6 eller 10 fyldeudtag. Det er muligt at få et rustfristål design.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Poseidon Edition PE-MVE

PE-MVE højtrykskompressor, 225-330 bar, 250-300l/min

Type Fyldehastighed1 Antal trin Max. driftstryk Hastighed Motor og strøm

Dimensioner

L x B x H

l/min M3/h Cfm bar Psig Rmp Motor kW mål
PE 250-MVE 250 15 9 3 350 4780 1450 Three-phase motor 400V, 50Hz 5.5 104 x 75,5 x 132
PE 300-MVE 300 18 10 3 350 4780 1800 Three-phase motor 400V, 50Hz 7.5 104 x 75,5 x 132

1 Målt med flaskefyldning fra 0 til 200 bar, ± 5%

Få et tilbud tilsendt

Indhent tilbud på en Poseidon Edition PE-MVE, 250-300 l/min kompressor. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Venligst udfyld alle felterne. Dem med stjerner skal udfyldes for at kunne give et tilbud.