Tilbehør

Her finder du et større udvalg af tilbehør til vores kompressorer

B-APP

Den nye B-APP forvandler din smartphone til en kompressorkontrol enhed. Bauer B-APP tilbyder en række funktioner, herunder beregningsværktøjer, produktspecifikke nyheder og videoer relateret til trykluft

Derudover understøtter B-APP overvågning af kompressorer via den nye styreenhed og kompressorkontrol – B-CONTROL MICRO.

Nedenstående ses et udvalg af detaljer og funktionaliteter på B-APP

Bauer nyheder

Ved hjælp af denne APP kan du få brugbare opdaterede oplysninger og nyheder inden for dykker og industri branchen. Få eksempelvis informationer omkring nye produkter, produktændringer, tjenester og andre emner relateret til trykluft.

 

Fjernskærm

Ved hjælp af denne B-APP er det muligt at overvåge kompressorerne via den nye styreenhed og kompressorkontrol – B-CONTROL MICRO. Desuden kan denne B-APP anvendes som en fjernbetjening ti lat styre kompressoren.

Beregningsværktøj

Beregningsværktøjet omfatter en enhedsomformer, værktøj til beregning af filterpatroners levetid med og uden B-KOOL, påfyldningstid og kondensvolume samt omregnere fra fri luftlevering til standardbetingelser.

 

Bauer video

Korte videoklip af produkter og services. Klippene indeholder generelle oplysninger om Bauer Group og Bauer produkter samt vedligeholdelse og installation af kompressorer.

Kravet til brug af fjernfunktionen er, at B-CONTROL MICRO er integreret i det samme lokale netværk (LAN/WLAN) som smartphonen, med en gyldig IP-adresse.

Integrationen af B-CONTROL MITRO til det lokale netværk (hjemme router, DSL router eller firmanetværk) implementeres enten via netværkskabel eller med valgfri LAN-WLAN via trådløst LAN.

Hvis der ikke findes noget lokalt netværk til integrationen af kompressorstyringen, kan en valgfri LAN-WLAN også bruges til at oprette et separat lokalt WLAN-netværk af B-CONTROL MICRO. Din smartphone kan logges ind i dette netværk for at tillade brug af fjernfunktionen i B-APP.

Fjernfunktionen er i øjeblikket mulig med:

  • Bauer kompressorer med B-CONTROL MICRO + net (med ethernet-forbindelse afhængig af kompressoren, vil denne vlre tilgængelig fra februar 2017, software version 3.xx).
  • B-Detection Plus

Forbehold for tekniske ændringer.