Historien

Historien om BAY Kompressor ApS

BAY Kompressor ApS blev etableret i august 2002, hvor aktiviteterne fra det tidligere BKT Kompressor ApS samt Scandinavian Gas (ScanGas) blev overtaget.

Det store markedskendskab og vores omfattende knowhow er blevet oparbejdet gennem mere end 20 år på markedet, og bliver videreført i en optimeret organisation, og med et tæt samarbejde med BAUER Kompressoren GmbH i München.

I September 2011 flyttede BAY Kompressor ApS til nyrenoverede, større og topmoderne lokaler.

BAY Kompressor ApS har som erklæret mål at være førende leverandør af højtrykskompressorer til det danske marked. Dette skal opnås gennem en tæt dialog med kunderne og verdens førende leverandør af højtrykskompressorer og udstyr. Herved får vi optimeret produkter og ydelser, så kundernes krav bliver imødekommet ved brug af standardiserede løsninger i videst mulig omfang. Derved kan omkostningerne minimeres, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

BAY Kompressor ApS vil fokusere målrettet på service og forebyggende vedligeholdelse. Systemløsninger fra BAY Kompressor ApS kan derfor indeholde en hel række ydelser udover selve maskinleverancen:

  • Servicekontrakt med fast og særlig gunstig pris.
  • Rådgivning i forbindelse med forebyggende vedligeholdsprogrammer og opstilling af krav til serviceskemaer.
  • Reservedelsgaranti – Garanti for levering af reservedele inden for det aftalte tidsrum.

I dag er BAUER KOMPRESSOREN Group repræsenteret af 15 datterselskaber, mere end 145 godkendte salgspartnere og mere end 280 servicestationer. BAUER Group har en markedsandel på omkring 70 % indenfor åndedrætsluftløsninger.
BAUER forbinder denne succes med den globale kvalitetsstrategi som ansatte og et stort antal af partnerne er forpligtet til at efterleve.

Mere information er tilgængelig på Bauers hjemmeside:

www.bauer-kompressoren.de

Historien om Bauer Kompressoren, Tyskland

BAUER KOMPRESSOREN har mere end 100 års erfaring inden for maskinbygning.
Johann Bauer, der var smed i Arnsdorf i Bayern, grundlagde en landbrugsmaskinefabrik i 1888.

I 1946 begyndte BAUER at bygge lavtrykskompressorer og siden 1956 også højtrykskompressorer.
I dag er BAUER en fast etableret leder på markedet for højtrykssektorer. BAUER er stolte af at være det firma som har ydet mest indenfor udviklingen af kompressorer til åndedrætsluft.

BAUER KOMPRESSOREN Group blev grundlagt i 1946. Siden 50’erne har BAUER stræbt efter tætte internationale alliancer, ved at danne udenlandske datterselskaber. Dette bringer BAUER tættere på markedet, kunderne og underleverandører og herved sikres en optimal service og support.

Læs mere om Bauer Kompressorens historie her