Er du sikker på, at du leverer det sundeste og reneste åndeluft under vand?

- Det er vi, og det gør vi!

Som dykkercenter, bærer du et særdeles vigtigt ansvar;

Dykkerens liv er faktisk i dine hænder!

Bemærk: Det er ikke et “must” at være PureAir certficeret. Det er kun en ekstra sikkerhed for kunderne. Securus sikrer at man ikke glemmer at skifte filter. Er service overholdt er luften også ren. PureAir certificering kræver at man har Securus installeret.

Når man sætter det store ansvar i perspektiv, må engagement og professionalisme betragtes som værende nøglebegreber. Begreberne er specielt relevante når man fokuserer på et emne, som ofte ikke anerkendes eller endda helt overses, nemlig de farer der kan opstå på grund dykning med forurenet luft.

Forkert betjening af kompressorer, dårligt vedligeholdte installationer og brug af ikke-ægte eller selvfyldte filterpatroner, kan nemlig føre til dødsfald!

Udsæt aldrig dine kunder (eller dig selv) for forurenet luft. Vælg den sikre løsning, endda uden store omkostninger for dig og dit dykkerfirma.

Som en af de førende producenter i luft kompressorer, er BAUER KOMPRESSOR fuldt ud klar over sit ansvar, og derfor startede vi en global informations- og kvalitetskampagne, for at sikre ren åndeluft, også kendt som BAUER PureAir Standard.

Se alle Pure Air centre

Vind tillid hos dine kunder og bliv certificeret i henhold til BAUER PureAir Standard!